Starity

Összeházasodott Avril Lavigne és Chad Kroeger

2013. június 29. 17:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a minap Avril Lavigne férjhez ment Chad Kroegerhez a legnagyobb titokban!

hirdetés
Összeházasodott Avril Lavigne és Chad Kroeger

Hónapok óta lázban tartja a sajtót Avril Lavigne és újdonsült férje, Chad Kroeger kapcsolata. Egy éve kezdtek el randizgatni, és tavaly augusztusban Chad meg is kérte az énekesnő kezét. Avril szorgosan készült az esküvőre, valamilyen meglepetéssel is készült Chadnek. Dél-Franciaországban tartották a mennyegzőt, de eddig több információt nem nagyon tudhatott meg a nagyközönség az esküvőről, vagyis még várni kell arra, hogy megtudjuk, hogy a vadóc énekesnő vajon tényleg rosszfiús ruhában volt-e a nagy napon!

Az eseményől Mike Heller, a Talent Resources feje is beszámolt a Twitter-profilján, bejegyzéséből kiderült, ő is részt vett az esküvőn, majd hozzáfűzte, a fotókat egyelőre nem küldték szét.

„Amikor ott ül veled szemben valaki, és szerelmes dalokat énekel a mikrofonba, elkezded érezni ezeket az érzéseket iránta, és ezután minden magától bontakozik ki – nyilatkozta korábban Avril.

Elmondása szerint Chadben megtalálta a boldogságot, és szebbnek érzi magát körülötte. Kroeger támogatja párját mindenben, legfőképp a karrierjében, ami Lavigne számára nagyon fontos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek