Starity

Farrah Abraham is szerepelni fog a Playboyban?

2013. június 30. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham a Playboyban fog szerepelni - legalábbis ha választania kéne az erotikus lapok közül, ezt választaná.

hirdetés
Farrah Abraham is szerepelni fog a Playboyban?

Farrah Abraham egyre botrányosabban viselkedik: először nyilvánosságra került pornófilmje, amit állítása szerint csak magának forgatott, majd kijelentette, hogy lányával is meg fogja nézetni az alkotást, amire nagyon büszke. Később kiderült, hogy ittas vezetés miatt börtön várhat rá, aztán a fiatal anyuka úgy döntött, ismét tanulni szeretne, mivel lánya számára a legfontosabb és ha tovább képezteti magát, akkor ezzel neki is jobb életet biztosíthat. Ezzel már majdnem szimpátiát váltott ki az emberekben, azonban Howart Stearn kérdésére őszintén bevallotta, hogy a saját pornófilmjére végez önkielégítést. Végül Farrah annyira kihúzta a gyufát a szülők körében, hogy felkerült a legcikibb sztárok listájára is.

Most úgy tűnik, hogy a második mellműtétjén átesett mami a Playboy magazin címlapján kíván szerepelni, ami maga Farrah is megerősített a HollywoodLife-nak. Amikor megkérdezték a lányt, melyik erotikus magazinban szerepelne, kis gondolkozás után a Playboy mellett döntött.

Hugh Heffner még nem nyilatkozott az ügyben, valamint Farrah sem kapott árajánlatot a laptól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek