Starity

Ecuadorban járt a szépségkirálynő

2013. június 30. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivia Culpo, a Miss Universe cím birtokosa Machalában vett részt egy jótékonysági vacsorán. A lány találkozott tavalyi versenytársával, Miss Ecuadorral is.

hirdetés
Ecuadorban járt a szépségkirálynő

Mióta tavaly decemberben a fejére került a Miss Universe korona, Olivia Culpo már számos országba ellátogatott. Járt Indonéziában, Oroszországban, Marokkóban, a legutóbbi alkalommal pedig Ecuadorba utazott.

A lány Machala városába látogatott el, ahol az Oro Verde Hotelben rendezett gála díszvendége volt. A rendezvény házigazdája a 2012-es Miss Ecuador, Carolina Aguirre volt. Ő vezette körbe és mutatta be a vendégeknek Oliviát.

„Jó volt, hogy találkozhattam ezekkel az emberekkel, akik engem nagy szeretettel fogadtak, amint megérkeztem, úgy éreztem, mintha otthon lennék”mesélte a szépségkirálynő.

A jótékonysági est célja az volt, hogy anyagiakkal támogassák az ottani Gyermekvédelmi Központot, így segíteni tudnak azokon a fiatalokon, akiket fizikai vagy szexuális bántalmazás ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek