Starity

Új karakterekkel bővül a Vámpírnaplók

2013. június 30. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötödik évad során sok új, visszatérő szereplővel találkozunk majd, akik közül most négyet bemutatunk nektek.

hirdetés
Új karakterekkel bővül a Vámpírnaplók

Mint arról már mi is beszámoltunk néhány hete, rengeteg újdonságra számíthatunk majd a Vámpírnaplók ötödik évadában. Köztudott, hogy kedvenc vámpírjaink átteszik majd székhelyüket Whitmore-ra, hiszen legtöbbjük a negyedik évad záróepizódjában elballagott a Mystic Falls-i gimnáziumból és a Whitemore-i egyetemen folytatják majd tanulmányaikat, ahol rengeteg új arccal ismerkednek meg a szereplők és mi is.

A SpoilerTV-nek hála most lehullott a lepel négy új karakterről, akik mindannyian visszatérő szereplők lesznek. Az új szezon első epizódjában fogunk megismerkedni egy gyönyörű és érzelmes 20 éves lánnyal, Nadiával, aki körbejárta a világot egy bosszúhadjárat miatt, azt azonban még nem tudni, hogy kit is akar megleckéztetni, de nagyon úgy tűnik, hogy ő is a természetfeletti világ részese. Szintén a visszatérő epizódban mutatkozik be egy 20-as éveiben járó egyetemista, Jesse, aki néhány évvel gólyáink fellett jár és itt debütál a túlságosan is okos Megan is, aki nem túl meglepő módon szintén a 20-as éveit tapossa.

A harmadik részben találkozunk majd Tessával, aki nemesi családból származik, így könnyen lehet, hogy ő sem halandó. A lányt egyszerre erősnek és éleslátónak írták le, így veszélyt jelenthet a kis csapatra, vagy esetleg csatlakozhat hozzájuk és ellenségüknek, Silasnak kell felkötnie majd a gatyáját.

Az új karakterekről mindössze ennyi információt osztottak meg a készítők és még azt sem lehet tudni, hogy mely színészek fogják életre kelteni őket, de rövid időn belül valószínűleg fény derül majd kilétükre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek