Starity

Megszületett Jessica Simpson gyermeke

2013. július 01. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 30-án az amerikai színész-énekesnő életet adott második gyermekének, egy egészséges kisfiúnak, Ace Knute Johnsonnak.

hirdetés
Megszületett Jessica Simpson gyermeke
Fotó: Jamie McCarthy/WireImage

A 14 hónapos Maxwell kisöccse megérkezett, ugyanis Jessica Simpson és vőlegénye Eric Johnson második gyermekük születését ünneplik, aki az Ace Knute Johnson nevet kapta – osztotta meg az énekesnő szóvivője a Us Weekly-vel.

Ace Knute Johnson megérkezett! A mami és a baba remekül vannak. Jessica, Eric és Maxwell nagyon boldogok, hogy megérkezett az új családtag – jelentette be szóvivőjük.

A kis Ace császármetszéssel született egy Los Angeles-i kórházban. Első nevét a szülők választották, középső neve, a Knute pedig tisztelgés Eric svéd apai nagyapja, Knute Johnson előtt.

Simpson és Johnson, az egykori NFL játékos hat hónapnyi randevúzás után jegyezte el egymást 2010 őszén, és a két váratlanul érkezett terhesség akadályozta meg eddig őket abban, hogy összeházasodjanak. Ace ugyanis hét hónappal Maxwell születése után fogant, de egy, a párhoz közeli forrás szerint már alig várják, hogy megrendezhessék az esküvőt. Az április 14-én rendezett babaköszöntő partin Jessica elmondta, hogy néhány hónappal a baba születése utánra tervezik a nagy nap megtartását, mielőtt még Jessica újra teherbe esne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek