Starity

Nemsokára debütál Zendaya első kislemeze

2013. július 01. 13:01   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Disney-csillag gőzerővel dolgozik a forgatásokon és a stúdióban egyaránt. Ősszel érkezik első albuma, most viszont nemsokára jön a Replay.

hirdetés
Nemsokára debütál Zendaya első kislemeze
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

A fiatal énekes-színésznő körül mostanában pezsegnek a dolgok. Nemrég fejeződött be a Dancing with the Stars nevezetű táncműsor, ahol Zendaya volt a legfiatalabb a versenyzők között, de végül az elismert 2. helyezéssel gazdagodott. Most viszont zenei karrierje lépett az első helyre, ugyanis nyilvánosságra került az első kislemezének megjelenési dátuma.

A kislemez a Replay címet kapta és megjelenése július 16-ára esedékes. A számot egyébként Mick Shuultz és Tiffany Fred írta, aki többek között már Jason Derulo-val és Jennifer Hudsonnal is dolgozott már együtt.

A Replay egy ritmikus popdal, amely remekül illik Zendaya hangszínéhez. A dal debütálása egyébként még a kislemez kiadása előtt, július 12-én a Radio Disney-n lesz esedékes. A hozzá hamarosan készülő videoklipet pedig olyan neves rendező fogja elkészíteni, mint Colin Tilley, aki többek között Usher és Justin Timberlake videóit is kiengedte a kezei közül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek