Starity

Sokk! 16 méter magasból zuhant le a Cirque Du Soleil akrobatája

2013. július 01. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves kétgyermekes anyuka szörnyethalt, amikor közel 16 méter magasból a mélybe zuhant.

hirdetés
Sokk! 16 méter magasból zuhant le a Cirque Du Soleil akrobatája

Megrázó és tragikus esemény történt a Cirque Du Soleil június 29-ei Las Vegas-i Ka nevezetű showján, ugyanis az egyik akrobata, Sarah Guyard-Guillot műsora vége előtt nem sokkal kiesett a biztonsági hámból és a közel 16 méteres zuhanás után szörnyethalt a közönség szeme láttára.

A szemtanúk elmondása szerint sokan először azt hitték, hogy a 31 éves nő leesése is a show része volt, de rövid időn belül rájöttek, hogy valami még sincs rendben, mivel hallották sikítását, aztán nyögését és végül egy másik színpadon lévő nő sírását.

Az előadást egy rövid ideig még folytatták a végzetes ügy után, de aztán egyszer csak hirtelen véget ért. A cirkusz közleményben tudatta a résztvevőkkel, hogy a történtek miatt visszatérítést kapnak, a műsort pedig határozatlan ideig felfüggesztették. Emellett az alapító, Guy Laliberte kiadott egy másik nyilatkozatot, melyben részvétét nyilvánította tragikusan elhunyt akrobatája családjának.

Sarah kétgyermekes édesanyaként élt, 2006 óta volt tagja a társulatnak és már több mint 20 éve tevékenykedett akrobataként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek