Starity

Alicia Silverstone anyatej-csereberélő honlapot nyitott

2013. július 02. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő különös honlapot indított, amelynek ötletét egy barátnője emailjéből merítette.

hirdetés
Alicia Silverstone anyatej-csereberélő honlapot nyitott

A Spinédzserek 36 éves sztárja különös ötlettel állt elő: egy olyan weboldalt indított, ahol a vegán anyák felajánlhatják az anyatejüket azoknak, akik nem tudnak eleget termelni a gyermekeik számára.

„Mivel egy olyan, gyönyörű lelkekből álló közösség vagyunk, akiknek fontos az egészséges táplálék, ezért segítünk azoknak az anyukáknak és kisbabáknak, akik szükséget szenvednek az életük egyik legfontosabb szakaszában – írta Silverstone a blogjában. – Ezért indítom el a Kind Mama Milk Share-t, ez egyfajta módja annak, hogy az anyukák felvehessék a kapcsolatot a hozzájuk legközelebb élőkkel. Ha van felesleges anyatejed – oszd meg a honlapon! Ha anyatejre van szükséged – oszd meg a honlapon! Gondoljatok arra a babákra, akiket együtt nevelhetünk fel!”

A színésznő azt is elmondta, hogy az ötletet egy barátnője, egy újdonsült édesanya e-mailje adta, aki arról panaszkodott, hogy képtelen elég anyatejet produkálni a babája számára és nem bízik meg a felajánlott anyatejben, hiszen nem lehet tudni, vajon vegán édesanyától származik-e.

Silverstone a kisfia, Bear Blu születése óta (2011. május) többször is hangoztatta egyedi nevelési stílusát. Amikor a pici tíz hónapos lett, feltöltött egy videót, amin az látható, hogyan eteti a fiát: Alicia megrágta az ételt, majd a saját szájából a baba szájába tette. (Ennek a vitatott gyakorlatnak premasztikáció a neve.)

A felvétel nagy botrányt keltett annak idején, máig heves viták folynak arról, vajon elég higiénikus-e, és valószínűleg a nemrég indított weblap is jó ideig szóbeszéd tárgya marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek