Starity

Íme az első képek Avril és Chad esküvőjéről!

2013. július 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne és Chad Kroeger még alig egy éve kezdtek randizni, majd nem sokkal később Chad feltette a minden nő számára oly jelentőségteljes kérdést, melyre a csodaszép énekesnő boldogan mondott igen, két nappal ezelőtt pedig egy maroknyi vendég előtt fogadtak örök hűséget egymásnak.

hirdetés
Íme az első képek Avril és Chad esküvőjéről!

Mint már beszámoltunk róla, Avril és Chad Franciaország déli részén, a Chateau La Napoule in Mandelieu-ban kötötte össze életét alig ötven meghívott vendég jelenlétében, a mulatság pedig tegnap hajnalig tartott.

A lagzi híre mintegy bombaként hatott a sajtóban, ugyanis semmi előszele nem volt az esküvőnek, így Avril sikeresen betartotta ígéretét, miszerint ezúttal kizárja a sajtót élete legnagyobb napjáról.

Mint megtudtuk, Avril az esküvőpróba alatt egy hosszú, földig érő, fehér ruhát viselt, kiengedett hullámos haját pedig egy fehér virágokból font koszorú ölelte körül. Chad egy elegáns, fekete öltönyt viselt. Az esküvő napján azonban Avril mintha meggondolta volna magát, ugyanis egy pánt nélküli fekete ruhát viselt, ezüstös hajdísszel; majd Chaddel együtt egy balkonon állva mondtak tósztot a földszintről őket néző vendégek legnagyobb örömére.

A szerelmesek a hétvégét egy jachton való hajókázással töltötték, mintegy előkészülve a nagy napra és a rájuk váró szerelmes évekre.

A nászutat illetően még nem érkeztek hírek, ám minden valószínűség szerint rövidre fogják majd a turbékolást, hiszen Chad és zenekara, a Nickelback európai turnéra indul – melynek keretein belül hazánkba is ellátogatnak – és feltehetően újdonsült felesége is elkíséri majd az énekest.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek