Starity

Edward Furlong bűnösnek vallotta magát

2013. július 03. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Terminátor egykori sztárja mára teljesen lecsúszott: elhízott, önmagára igénytelen és erőszakos férfi lett belőle.

hirdetés
Edward Furlong bűnösnek vallotta magát

Edward Furlong július 1-jén megjelent a Los Angelesi bíróságon – ez alkalommal azért, hogy bűnösnek vallja magát abban a vádban, miszerint májusban fizikailag bántalmazta az akkori barátnőjét.

A 35 éves színész szinte felismerhetetlen volt. Vállig érő haját kis copfba fogta, vörös szemei puffadtak voltak, és csendesen vigyorgott maga elé, miközben a napszemüvege szárát rágcsálta.

Májusban Furlongot letartóztatták, miután állítólag megtámadta az akkori barátnőjét a lány West Hollywood-i lakásában, megszegve a tiltó rendeletet, miszerint nem mehet a lány közelébe. A vádak között szerepelt a fizikai bántalmazás és a vandalizmus. A bírósági dokumentumok szerint a férfi még a lány laptopját is tönkretette.

A TMZ szerint Furlongnak részt kell vennie egy 90 napos drogrehabilitációs programban, valamint egy teljes évnyi családi erőszakkal kapcsolatos tanácsadás is vár rá.

Januárban Furlongot családi erőszak vádjával tartóztatták le, miután a szomszédai panaszkodtak a Los Angeles-i otthonából hallható ordítozás miatt – előző év októberében hasonló erőszakos jelenetet rendezett a barátnőjével a nemzetközi repülőtéren.

A színésznek van egy hatéves kisfia, Ethan, aki az exfeleségétől, Rachel Bellától született, de jelenleg csak ellenőrzött felügyelet mellett láthatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek