Starity

Ashton Kutcher sajnálta a borravalót a fodrásztól

2013. július 04. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angliai Somersetben élő és dolgozó Jim Claytont sokkolta, hogy a hollywoodi sztárpár nem adott neki borravalót.

hirdetés
Ashton Kutcher sajnálta a borravalót a fodrásztól

Ashton Kutchen és barátnője, Mila Kunis beugrott egy somerseti férfi fodrászatba, hogy rendbe hozassák a Két pasi és egy kicsi sztárjának haját.

A helyi fodrász elmesélte, hogy a híres pár – akik azért tartózkodnak most a kisvárosban, mert Mila ott forgatja legújabb filmjét, a sci-fi-témájú Jupiter Ascending-et – nem sokkal zárás előtt érkezett. Noha Clayton a kedvükért nyitva maradt, amíg helyre nem tette Ashton frizuráját potom nyolc fontért, de nem kapott borravalót a munkájáért és a türelméért.

„Mila átnyújtott nekem egy tízfontost és én odaadtam neki a visszajárót – még csak nem is adott nekem borravalót” – háborgott a fodrász.

Noha úgy tűnik, a párocska barátságtalanul viselkedett, Clayton elmondta azt is, hogy bár Ashton nem igazán beszélgetett vele hajvágás közben, Mila ügyesen elfoglalta magát és a fodrász kutyáját az ölébe vette, majd a többi ebet is megsimogatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek