Starity

Újabb telenovellák érkeznek az RTL II-re

2013. július 08. 15:03   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban egy viszonylag hosszú szünet után ismét hódítanak a telenovellák. Az RTL csoport újabb két sorozattal bővíti a kínálatot.

hirdetés
Újabb telenovellák érkeznek az RTL II-re

Az RTL csoport két új telenovellát vásárolt meg: a kolumbiai La Mariposa című sorozat fogja váltani a hamarosan véget érő telemundós sikert, a Corazon Valientét (Több, mint szerelem), amely a Pillangó néven fog futni.

Előzetes információk szerint a főszerepben egy Alicia Benitez nevű hölgy áll, aki pénzmosással és kábítószer-kereskedéssel foglakozik. Hamarosan nyomába szegődik egy férfi, akinek az a célja, hogy börtönbe juttassa a nőt, azonban szerelem szövődik közöttük, mely mindkettejük életét veszélyezteti. A sorozat mindössze 60 pörgős részből fog állni, és július 16-án kerül bemutatásra.

A La Mariposa mellett az RTL csoport megvásárolta a Telemundo másik sikersorozatának vetítési jogait is, ez a La Patrona, amely Aracely Arambula főszereplésével 2013 januárjában indult hódító útjára az Egyesült Államokban, és azóta is a legjobb nézettségi adatokat szállítja a gyártónak.

A sorozat Gabriela Suárez életét mutatja be, aki bányászként dolgozik és egyedülálló anyaként neveli a fiát. Az életébe azonban beköszönt a szerelem, amikor megismeri főnöke mostohafiát, Alejandrót. A férfi édesanyja mindent megtesz a pár szétválasztásáért, félreállítják Gabrielát. A nő azonban nem adja fel és új személyazonossággal bár, de visszatér, hogy bosszút álljon mindazért, amit vele tettek.

Azonban az RTL csoport mellett a TV2 is meglepetéssel készül, hiszen ősszel véget fog érni az Amit a szív diktál. S habár hivatalosan nem lehet tudni, hogy mi fogja követni Blanda Soto és Fernando Colunga sorozatát, azt pletykálják, hogy a már oly régóta várt Mi Pecadót láthatják majd a nézők a megüresedett idősávban. Azt a hírt, miszerint Maite Perroni sorozatát fogja leadni a TV2, eddig még nem erősítették meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek