Starity

Sztárok, akik nem hagyományos ruhában házasodtak

2013. július 04. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fehér ruha már a múlté – lássuk az extrémebb esküvői ruhákat! Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik nem szokványos ruhában mondták ki a boldogító igent.

hirdetés
Sztárok, akik nem hagyományos ruhában házasodtak

A hagyományos esküvői ruha általában fehér, hosszú. Van, akinek habos-babos, és van, aki csak az egyszerűbb, testhez simulót szereti. Azonban a legőrültebb divattervezők képesek ebből is kihozni a maximumot. Mindenféle esküvői ruhát lehet kapni manapság, nemrég egy cikkükben bemutattuk a legőrültebb menyasszonyi ruhákat, sőt arról is beszámoltunk, hogy egy diák válási papírokból készített esküvői ruhát.

A furcsa esküvői ruhák a sztárok világában is elterjedtek. Cikkünkben bemutatjuk azokat a sztárokat, akik nem maradtak meg az egyszerű, fehér álomruhánál, hanem inkább színesbe öltöztek!

Marilyn Monroe

A legendás színésznő második házasságánál egy fekete ruhát viselt, egy csokor fehér orchideával állt oltár elé. A fekete kis kosztümöcske, fehér gallérral inkább gyászruhának illett volna be, talán rossz ómen is volt, mivel 10 hónapnyi házasélet után elváltak Joe DiMaggióval. Azonban örökre beírta magát ruhájával a legnagyobb hatást keltett egyedi esküvői ruhák közé.

Jessica Biel

Jessica Biel és Justin Timberlake tavaly ősszel házasodott össze, több év együttjárás után. Az esküvő nemcsak a házasfelek miatt volt különleges, hanem a menyasszony ruhájától is. Jess egy rózsaszín, habos ruhában ment férjhez.

A Giambattista Valli által tervezett költemény kissé batikolt hatást keltett, azonban amikor megkérdezték a színésznőt, miért ezt választotta, csupán ennyit felelt: „Nagyon romantikus és nőies ruhát szerettem volna, olyat, amit ritkán viselek. Sosem őrültem meg a fehér ruhákért... Úgy éreztem, megfelelő döntés volt, elegánsnak éreztem magam.”

Dita von Teese

Amikor a színésznő hozzáment Marilyn Mansonhoz 2005. november 28-án, már akkor sejteni lehetett, hogy nem lesz épp szokványos esküvő, hisz a felek se hétköznapiak.

A gótikus esküvőn az énekes inkább egy vámpírra hasonlított, Dita csinos, ámde egyedi volt a lila színű, selyemmel borított hercegnős ruhában, amit Vivienne Westwood kreált. Azonban hiába került hétkarátos antik gyémántgyűrű Dita ujjára, a pár 2006-ban beadta a válókeresetet.

Kelis

A hiphop kedvencei, Kelis és Nasir Jones 2005-ben házasodtak össze pár év együttjárás után. Ugyan 2009-ben elváltak, annak ellenére, hogy az énekesnő hét hónapos terhes volt, az esküvői ruhája örökké beleírta magát a történelembe.

A Matthew Williamson által tervezett ruhakölteményt a színes gyümölcsök és zöldségek ihlették, mint a mint a görögdinnye, kivi és uborka. „Kelis egy kicsit dívás” – jellemezte a tervező.

Gwen Stefani

Nem Jessica Biel az egyetlen, aki rózsaszín ruhában ment férjhez, ugyanis az énekesnő évekkel ezelőtt ugyanezt megtette. Gavin Rossdale-lel 2002-ben házasodott össze a londoni Covent Gardenben, utána két héttel később ismét, Los Angelesben is.

Az első esküvőjén a No Doubt énekese egy John Galliano- rózsaszín és fehér könnyű selyemszövet ruhát viselt. Stefani mindig divatbálvány volt, akinek egyedi stílusa van, így nem lepődtünk meg a ruhaválasztásán se. „Azt akartam, hogy eltúlzott legyen, de ne hagyományos” – mondta Gwen

Avril Lavigne

Az énekesnő a napokban házasodott össze szerelmével, Chad Kroegerrel, július 1-jén – a nap évfordulóján, amikor elkezdtek randevúzni –, és ami egyben Kanada-nap. Az énekesnő már korábban kifejtette, hogy nem hagyományos ruhát szeretne, és ezt be is tartotta! 2006-ban egy fehér, elegáns ruhát viselt, amit Vera Wang tervezett, most viszont egy Monique Lhuillier fekete tüllt vett fel a nagy napra, hogy 110 vendég előtt kimondja a boldogító igent.

„Már nagyon hosszú ideje terveztem az esküvőt. Megmutattam Chadnek mindent, és ő csak hagyta, hogy tegyem a dolgomat.” Azonban Chad is megszólalt végre az esküvővel kapcsolatosan. „Különleges érzés, amikor az egyik személy férjnek vagy feleségnek szólítja a másikat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek