Starity

Különleges albummal jelentkezik Ellie Goulding

2013. július 06. 09:09   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő vadonatúj albumáról osztott meg információkat rajongóival, kiderült, hogy egy különleges lemezzel jelentkezik hamarosan.

hirdetés
Különleges albummal jelentkezik Ellie Goulding

Bár Ellie most jelentkezett vadonatúj dalokkal, az új albumra sem kell sokat várniuk a Gouldiggereknek! Az énekesnő az ELLE magazinnal osztotta meg, hogy egy különleges albumot fog a közeljövőben kiadni, amin a You My Everything és a Burn mellett még helyett kapott pár, még soha nem hallott szám is.

Most pedig hivatalosan is lehullt a lepel arról, hogy tulajdonképpen mit is várhatunk a lemeztől! Tegnap délelőt a Burn premierjével egyidejűleg ugyanis kiszivárgott az új album borítója és címe is: a Halcyon Days EP az énekesnő Halcyon Days turnéján (ami tavaly kezdődött és idén ősszel ér véget) előadott dalokat fogja tartalmazni, valamint 10 vadonatúj dalt, köztük a fent említett, már megjelenteket. Az album összesen 23 dalt fog tartalmazni.

Ellie, bár már dolgozik egy albumon, a megjelentetésétől még messze áll, így a rajongóknak meg kell elégedniük a Halcyon Days EP-vel, ami augusztus 23-án lesz elérhető az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek