Starity

Ismét jótékonykodnak a Jóban Rosszban sztárjai

2013. július 05. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja Kembe Sorel és Juhász Adri egy daganatos kislányon segítettek, most pedig Posta Lajos és Bozsó Péter adományozott egy gyermekklinikának.

hirdetés
Ismét jótékonykodnak a Jóban Rosszban sztárjai
Fotó: Iván Ottó

A Jóban Rosszban két rendőre, Posta Lajos és Bozsó Péter kedden a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának adományoztak jelentős összegű műszert. A színészeknek műtős ruhában kellett átadniuk az endoszkópos képalkotó gépet, mert a Vészhelyzet 2002 alapítvány segítségével létrejött átadás a kórház egyik műtőjében volt. Ennek az úgynevezett endoszkópos gépnek bár az ára több mint hatmillió forint, a vizsgálat kevésbé fájdalmas, és a gyógyulás is gyorsabb lehet. A két színésznek nagyon fontos, hogy segíthessenek, adakozhassanak a gyerekeknek.

„Például, ha van egy vakbélműtét, az 10-12 centiméteres vágással jár, de most a köldökön keresztül vezetődik be a cső, tehát nincsen seb, a monitoron pedig lehet látni, hogy mi merre van, mert ezen a csövön van egy kamera” – nyiltkozta Posta Lajos, Bozsó Péter pedig hozzátette, hogy így természetesen az orvosoknak könnyebb a munkájuk és a gyerekeknek is elviselhetőbb a lábadozás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek