Starity

Visszatért Adam Lamberthöz a félmeztelen sprintelő

2013. július 05. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009-ben tűnt fel az American Idol nézők szeme előtt az a félmeztelen lány, aki most, négy év után visszatért!

hirdetés
Visszatért Adam Lamberthöz a félmeztelen sprintelő

Visszatér az a rettenthetetlen lány, aki az American Idol 8. évadjának idején, Adam Mt. Carmel középiskolájában megrendezésre került hazatérésén türkizkék melltartóban sprintelt fel Adam mellé a színpadra.

Akkoriban Adam annyit mondott erről, hogy nagyon coolnak tartotta, szívesen lepacsizott volna a csajjal, akit végül a biztonságiak távolítottak el. A lány elhíresült, foglalkozott vele a CBS, CNN és megannyi más hírportál is, azonban az, hogy ki is ő pontosan, egészen 2013-ig rejtély volt.


Katheryn 2009-ben

Július másodikán Adam ismét San Diegóban lépett fel, a For Your Entertainment alatt egy lány ismét hasonló öltözékben átrohant a színpadon és lepacsizott Adammel. Mint kiderült, Katelyn Greathouse-nak hívják és a fejére szerelt kamerával rögzítette az eseményeket. Adam meglepődött, de köszönt a lánynak, aki azzal a lendülettel rohant is tovább.

Lambert leállította a dalt és felszólította a biztonsági őröket, hogy legyenek kedvesek vele, ennek ellenére Katheryn a YouTube-on megosztotta, hogy a szervező kirúgatta őt a helyszínről.

„Felfutott egy félmeztelen lány hozzád a színpadra tegnap” – kezdte a RumorFix az interjút: „Oh, igen! Szerintem ugyanaz a lány volt, aki az American Idol alatt is megtette, mikor a hazatérésemen voltam a középiskolában. De nagyon furcsa, ennyi időt várt az alkalomra, és talán egész végig rólam álmodozott [nevet]. Nagyon gyorsan történt mindent, csak a kamerát láttam meg a fején, de ugyanazzal a lendülettel el is tűnt. Először azt hittem a nagy világító szerkezet miatt a fején, hogy valami bányász. Egyáltalán nem ijedtem meg vagy aggódtam emiatt, egyébként. Szerintem ő csak egy bolondos, boldog csaj.”

Katheryn természetesen megosztotta a kalandját, amelyben láthatjuk az előkészületeket, a színpadi felfutást, a visszaemlékezést (4:53-tól) és a szervező dühöngését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek