Starity

Amanda Bynes beszólt az amerikai elnöknek

2013. július 08. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a minap azt csiripelte a Twitteren, hogy szerinte a Fehér Házat és az Amerikai Egyesült Államokat irányító elnök és neje csúnya.

hirdetés
Amanda Bynes beszólt az amerikai elnöknek

Amanda Bynes hozzáadta a folyamatosan bővülő „csúnya” listához az Amerikai Egyesült Államok elnökét és a First Ladyt. A 27 éves a színésznő a minap írta ki a Twitterre, hogy mit gondol Barack Obamaról és Michelle-ről.

„Barack Obama és Michelle Obama csúnyák!” – csiripelte a színésznő. Bynes még tavaly áprilisában kért segítséget az elnöktől, miután letartóztatták – állítása szerint nem ivott és nem ütött el senkit, az üzenetben ezeket a szavakat írta: „Nem iszom. Kérlek, rúgd ki azt a zsarut aki letartózatott” – kérte a nemzet vezetőjét, majd folytatta – „Nem ütöttem el senkit. Vége.”

Amanda „csúnya” listáján olyan nevek szerepelnek, mint Miley Cyrus, Drake, Zac Efron, Jay-Z, Rihanna, Jenny McCarthy, Lance Bass és Courtney Love. Nemrég azt a magyarázatott adta ezekre, hogy mindössze azt tweeteli ki, amit érez, nem fogja megjátszani magát. A közösségi oldalon közzétett bejegyzései egyébként, ha nem a csúnyázásokról, akkor a plasztikai beavatkozásairól szólnak.

A fiatal színésznő egyre többet fekszik a kés alá – nemrég közölte követőivel, hogy szerelmes és szépen akar kinézni, mikor eljön a nagy nap a számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek