Starity

Pénzért kapott érettségi bizonyítványt Hujber Ferenc

2013. július 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű magyar színész kipakolt: nyolcezer forintért vette évekkel ezelőtt az érettségi bizonyítványát, és a diplomamunkája sem eredeti.

hirdetés
Pénzért kapott érettségi bizonyítványt Hujber Ferenc
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hujber Feri több mint tíz éve van a pályán, ám közel sem lenne ilyen sikeres, ha nem pénzért vett volna bizonyítványt magának. Őszintén mesélt a Blikknek arról, hogy az érettségije és diplomája valójában semmit sem ér – szerinte nem is ezek határozzák meg, jó színész-e valaki.

Mivel sosem volt példás tanulmányi eredménye az általános iskolában, és elmondása szerint „esélye sem volt” bekerülnie szakközépiskolába vagy gimnáziumba, nem maradt más választása, minthogy érettségit vásároljon magának.

„Egyáltalán nem bánom, mert nem gondolom, hogy ez bármiben is befolyásolta azt, hogy milyen színész leszek” – fűzte hozzá Hujber, akinek a diplomamunkája is csalás, ugyanis egy húsz évvel korábbi disszertációt adott be, amit még csak el sem olvasott!

Ennek ellenére úgy véli, nem a papír határozza meg azt, ki milyen ember vagy mihez ért, hiszen az életre nem feltétlenül az oktatási rendszer készít fel. Azt sem bánja, ha nyilatkozatát követően elveszik a diplomáját, hiszen már eleget tett le az asztalra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek