Starity

Demi Lovatónak a humoros pasik tetszenek

2013. július 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolitan augusztusi címlaplánya a 20 éves énekesnő, Demi Lovato, aki mesélt magánéletéről, illetve a vallásról, ami fontos szerepet tölt be az életében.

hirdetés
Demi Lovatónak a humoros pasik tetszenek

Demi Lovato a Cosmopolitan augusztusi számának címlapján látható. A fotózás munkálataiba betekintést nyertünk egy videó segítségével, amelyet a napokban tettek közzé. Demi megosztotta, mi a legjobb randizási tipp, amit valaha is kapott, és többek között elhangzik az is, hogy mennyire élvezi, hogy Simon Cowell oldalán lehet mentor.

„Soha ne akarj senkit féltékennyé tenni. Ne játssz vele – ha kedveled őt, akkor hívd fel” – üzente az énekesnő a rajongóinak.

A Cosmopolitannel készült interjújában arra is kitértek, hogy leginkább olyan pasik tetszenek neki, akiknek jó a humorérzékük és meg tudják nevettetni. Többek között szó esett a vallásról is, amelyről Demi a következőket mondta:

„Nem vagyok annyira vallásos, de keresztény neveltetésben volt részem és hiszek Istenben. Amikor Los Angelesben vagyok, nem beszélek erről, mert az emberek ítélkeznek. De úgy gondolom, Isten nemcsak azért adta a hangom, hogy énekeljek. Olyan dolgokon mentem keresztül, amik borzasztónak tűntek akkoriban, de mind megérte. Leküzdöttem az akadályokat, és lehetőségem van segíteni másokon is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek