Starity

Augusztusban érkezik Jordin Sparks új dala

2013. július 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks visszatért; négy év után újra készen áll arra, hogy albummal jelentkezzen, és előretörjön a slágerlistákon.

hirdetés
Augusztusban érkezik Jordin Sparks új dala

Körülbelül négy éve volt, hogy Jordin kiadta utolsó albumát Battlefield címmel, azóta pedig nem igen hallhattunk tőle új dalt, sőt, új kiadójával rendre nem tudtak megegyezni, így Jordin ebben a négy évben a színészet felé vette az irányt, és be kell vallani: bejött neki! Első filmjét nem mással, mint Whitney Houstonnal forgatta le, majd utána egy Alicia Keys által producerelt filmben kapott szerepet, és jelenleg is több meghallgatásra hívták, hírneve pedig még nagyobb lett.

A filmek mellett a zenét sem hanyagolta el természetesen, magának is, de inkább másoknak írt dalokat, sőt, számos sztárnak jelent meg olyan dala, mely eredetileg Jordiné lett volna, mint például Selena Gomez Who Says című száma, vagy éppen a The Way Ariana Grandétól.

Ezenkívül közel 30 kiló feleslegtől szabadult meg, és Jordin most érzi úgy, hogy készen áll a zenei visszatérésre: „Nagyon boldog vagyok, hogy végre úton van az új album. Annyira hosszú időbe telt. A zene számomra mindennek a magja, annak amit csinálok, ez vagyok én, és az, hogy végre képes vagyok új zenét kiadni, én csak...Ahhh, nagyon-nagyon várom!„

„Tényleg hatalmas lépest tettem, azzal kapcsolatban, ahol most tartok az életemben. Mindenki (a kiadóban) nagyon izgatott volt, szóval reménykedem egy őszi lemezkiadásban” – mesélte Jordin az ABC News Radiónak; illetve hozzátette, hogy az album első kislemeze, előfutárként, augusztus első hetén fog az ő elképzelései szerint megjelenni, de már az is nagy előrehaladás, hogy meg tudott egyezni a kiadóval.

Az mindenesetre biztos, hogy Jordin talán most érzi legjobban magát a bőrében, és azok után, hogy a szerelem is rátalált Jason Derülo oldalán, elfelejthetik a rajongók a szakítós és szomorú dalokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek