Starity

Jason Statham készen áll a lánykérésre

2013. július 09. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Redemption sztárja állítólag azon töri a fejét, hogy megkérje a barátnője, Rosie Huntington-Whiteley kezét.

hirdetés
Jason Statham készen áll a lánykérésre

Több mint háromévnyi randevúzás után Jason Statham készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést Rosie Huntington-Whiteley-vel. „Úgy hallottam, hogy hamarosan megkéri a kezét – mesélte egy közeli forrás az US Weekly riporterének. – A kapcsolatuk nagyon komoly.”

A 45 éves színész és 26 éves szupermodell barátnője egy szaftos hagyományt ápol, amikor a vörös szőnyegen lépdelnek végig. „Jasonnel megnevettetjük egymást úgy, hogy egymás fülébe súgdosunk.” – mesélte Huntington-Whiteley a The Editnek. „Tudod, huncut dolgokat.”

Noha Statham 19 évvel idősebb Huntington-Whiteley-nél, a nőt cseppet sem zavarja a korkülönbség. „Nem érdekel az, hogy fiúkkal lógjak. Én megtaláltam azt a férfit, akire szükségem van!”

A lánykérés mellett Statham más tervekkel is el van foglalva. Hamarosan megjelenik legújabb filmje, a Homefront című thriller, amelyben Kate Bosworth, James Franco és  Winona Ryder a partnere. Huntington-Whiteley is megjelenik a filmvásznon, ugyanis szerepet kapott a Mad Max: Fury Road című filmben, amelyben olyan sztárokkal játszik majd együtt, mint Charlize Theron, Tom Hardy, Zoe Kravitz, Nicholas Hoult és Riley Keough.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek