Starity

George Clooney és Stacy Keibler szakítottak

2013. július 09. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes szerint a pár békésen vált el, miután a munka és a napirendjük elszakította őket egymástól.

hirdetés
George Clooney és Stacy Keibler szakítottak

A People magazin állítása szerint a pár azért vált külön, mert Keibler gyerekeket és családot szeretne, a színész azonban nem. Az omg! szerkesztősége azonban ellentétes magyarázatot kapott egy másik forrásból.

„Nem ez történt – állítja az illető. – Gyerekek, család, George ellenkezése? Ennek semmi köze az egészhez.” Állítólag a 33 éves Keibler több alkalommal is elmondta, hogy „a pillanatnak akar élni” – nem pedig családalapításon töri a fejét.

„Ez egyáltalán nem szerepel a terveimben – mondta Keibler tavaly ősszel az E! Online riporterének. – Én az a lány vagyok, aki nem beszél ilyen dolgokról. Nem igazán érdekel a házasság vagy a gyerekvállalás ... Bizonyos szempontból inkább olyan vagyok, mint egy pasi.”

A szakításról szóló hírekre sem Clooney, sem Keibler szóvivője nem reagált. A pletykák ezúttal talán igaznak bizonyulnak. A párt legutoljára március 21-én látták együtt, Berlinben, amikor Keibler meglátogatta a színészt a The Monuments Men című film forgatásán.

Július 4-én Clooney-t a barátnője nélkül látták a Como-tónál található nyaralójában, Olaszországban. Az ugyanabban az időben Malibuban tartózkodó Keibler pedig egy képet töltött fel magáról az Instagram-profiljára, amelyen egy ismeretlen férfival látható.

Keibler jelenleg nagyon elfoglalt, mivel az új műsorát, a Supermarket Superstart népszerűsíti, amely július 22-én kerül a Lifetime csatorna képernyőjére. Clooney még mindig a The Monuments Ment forgatja Európában – a filmet saját maga írta, rendezi és a főszerepet is magára osztotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek