Starity

Jessie J kilép a The Voice-ból

2013. július 09. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Twitteren jelentette be, hogy két évad után otthagyja a brit tehetségkutatót.

hirdetés
Jessie J kilép a The Voice-ból

Köztudott, hogy Jessie J nem csak énekesnőként tevékenykedik, hanem a szárnya alá veszi az újonc énekeseket is, hiszen eddig a brit Voice két évadban is helyet foglalt a mentori székben. Most viszont kijelentette, kiszáll a tehetségkutatóból, mivel hamarosan megjelenő második stúdióalbumára, a Dreamre és az azzal következő turnéjára szeretne koncentrálni.

„Egyszerűen imádtam a The Voice részese lenni és remélem mindenki látta és tudja, mekkora odaadással tettem a dolgomat. Azonban alig várom már, hogy promotálhassam az új lemezemet világszerte és most ez élvez elsőbbséget” – osztotta meg követőivel Twitteren.

Jessie egyébként az is elmondta, hogy kilépése ellenére továbbra is szemmel fogja tartani a műsort és minden lehető módon támogatni fogja a versenyzőket és reméli, valamilyen módon még részese lehet majd a shownak.

A BBC csapata is nyilatkozott az énekesnő döntéséről és elárulták, teljes mértékben támogatják és megértik, de természetesen sajnálják, hogy nélkülözniük kell majd a jövőben, de remélik, fellépőként még vissza fog térni a Voice-ba.

Azt egyébként még nem tudni ki veszi majd át Jessie helyét a jövő évi szezonban, de lehetséges az is, hogy egykori kollegái, Sir Tom Jones, Will.I.Am vagy Danny O'Donoghue.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek