Starity

Nem készülhet film Brigitte Bardot életéről

2010. augusztus 14. 22:10   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 76 éves francia filmsztár és harcos állatvédő szerint nincs senki, aki meg tudná formálni színészként az ő személyiségét.

hirdetés
Nem készülhet film Brigitte Bardot életéről

Csütörtökön az Europe 1 francia rádióállomásnak adott interjúban elmondta az okokat is: „Nekik is megvan a személyiségük, de ők nem rendelkeznek az enyémmel” — mondta.

Bardot annak kapcsán nyilatkozott, hogy Kyle Newman filmrendező tervbe vette egy mozifilm elkészítését az ő életéről. Azt is közölte, hogy saját feleségét, Jaime Kinget szemelte ki a fiatal Bardot megformálására.

A rádiónak adott interjú végén Bardot kicsit megenyhült, ekkor már nem azt mondta, hogy elutasít mindent az ötlettel kapcsolatban. „Nem fogadom el, hogy úgy csináljanak filmet az életemről, hogy nem tájékoztatnak előre, és nem kérdezik meg, ki játszhatna engem. Nem hallottam még a terv részleteit, de kijelenthetem: az engedélyem nélkül semmi sem történhet” — mondta Bardot.

Tiltakozása kicsit furcsa, hiszen a közelmúltban egy francia filmben már megformálták őt. Az ez év tavaszán bemutatott film Serge Gainsbourg, a közel húsz éve halott legendás énekes életéről készült,  melyben Laetitia Casta alakította a fiatal Bardot-t. A rádióinterjú végén Bardot elmondta, nem látta még ezt a filmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek