Starity

Jennifer Lopez fél belépni gyerekkori otthonába

2013. július 10. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyetlen dolog van, amit az amerikai énekesnő-színésznő képtelen megtenni: ellátogatni abba a lakásba, ahol felnőtt.

hirdetés
Jennifer Lopez fél belépni gyerekkori otthonába

„Amikor legutoljára ott voltam, a szüleim hazahívtak minket, hogy bejelentsék, hogy 33 évnyi házasság után különválnak – árulta el Jennifer. – Azt hiszem, ezért vagyok ilyen ideges. Ez olyan, mint meglátni valakit a múltadból — félsz, hogy találkozol vele, mert tudod, hogy vagy klassz lesz, vagy pedig nagyon nehéz. Ez az érzés a kettő keveréke.”

A 43 éves énekesnő igencsak hosszú utat tett meg azóta, hogy elindult a szülői házból. „Én vagyok a középső testvér. A nővéremmel és a húgommal közös szobán osztoztunk. Szerettem sportolni és táncolni. Gyakran futottam. Kitartó vagyok. A véremben van.”

18 éves korában, amikor úgy döntött, hogy főiskola helyett táncosnő lesz, összeveszett az édesanyjával. Elköltözött otthonról és a táncstúdió kanapéján aludt. Néhány hónappal később Európában kapott táncosi állást, majd amikor visszajött, szerepválogatásra ment az In Living Color című sorozatba, ahol megkapta Fly Girl szerepét és Los Angelesbe költözött. „Mindez egy éven belül történt.”

Kezdetben utálta a várost, de mostanra már megszerette, noha még mindig nem érzi azt az erőt, amit Bronxtól kapott.

Az énekesnő folyamatosan a média és a közönség figyelmének középpontjában állt – hol a zenei, hol a filmes karrierjének köszönhetően –, hol pedig a híres kapcsolatai vagy éppen szakításai vonták rá a figyelmet. A jelenleg két, ötéves ikergyermekét, Maxet és Emme-t nevelő Jennifer boldogan él 26 éves táncos barátjával, Casper Smarttal, nemrég jelent meg az új kislemeze, a Live It Up, és arra készül, hogy piacra dobja a huszadik parfümjét, ami a JLove nevet viseli.

„Mindig voltak álmaim — csak az álmaim egyre nagyobbak lettek. A menedzserem, Benny Medina és én összejövünk és megtervezzük a következő fél évet, egy évet, mit is akarunk csinálni. Tudja, hogy szeretem ezt a cigányéletmódot — szeretek úton lenni. A vakációk nekem mindig túl hosszúak. Két hét pihenés után elkezdem mondogatni, 'Menjünk vissza dolgozni.' Mindig is ilyen voltam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek