Starity

Betiltották Heidi Klum legújabb plakátját

2013. július 10. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a Project Runway divattervező realityshow 12. évadjának plakátja és azonnal hatalmas botrányt keltett.

hirdetés
Betiltották Heidi Klum legújabb plakátját

A Project Runway 12. és egyben utolsó évadjának első adását július 18-án mutatják majd be a Lifetime csatornáján, a promócióhoz készült posztereket azonban szinte azonnal kitiltották Los Angeles utcáiról, mivel túl pikánsnak találták azt – erősítette meg a The Hollywood Reporter.

A képen a műsorvezető, Heidi Klum és a mentor, Tim Gunn látható, királyi fenségeknek öltözve. A szupermodell hatalmas viktoriánus parókát és gazdagon díszített ruhát visel, míg Gunn fekete nadrágot, mellényt és csokornyakkendőt.

Természetesen nem ez a látvány háborította fel a város lakóit – hanem az a néhány meztelen modell, akik térdelő pózban bámulnak fel a vizsgáztatóikra. A Los Angeles Department of Building and Safety (az építkezéssel és biztonsággal foglalkozó Los Angeles-i ügyosztály) szóvivője szerint minden obszcén jelenetet megjelenítő kép kitiltható a városból. A Lifetime csatorna szóvivője nem kommentálta az esetet.

Nos, ahogyan Heidi szokta mondani: „Egyszer benn vagy, és másnap kiesel” – úgy tűnik, hogy ezúttal a Project Runway plakátja az, ami kiesett a játékból – legalábbis Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek