Starity

Díszdoktori címet kapott Bonnie Tyler

2013. július 10. 20:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler 1976-tól napjainkig több tucat díjat vett át és annál is több jelölést kapott. Most azonban egy olyan kitüntetést vehetett át, amit eddig még soha, ráadásul szülővárosában érte ez a nagy megtiszteltetés.

hirdetés
Díszdoktori címet kapott Bonnie Tyler

A múlt héten vette át Bonnie Tyler a két ESC Radio Awards-díját a Potsdamban tartott koncertje előtt. A legjobb dal és a legjobb női előadó kategóriában, a közönség szavazatai alapján mindkét díjat Bonnie kapta meg, de Portugáliában is nyert egy ESC Portugal Awards életműdíjat. Ezzel majdnem egy időben pedig még Pride of Britain – Local Hero Awards-díjra is jelölték zenei munkásságáért. Az átadó ceremónia októberben lesz így egészen addig lehet leadni a voksokat Bonnie Tylerre a brit ITV Televíziós csatonán keresztül.

Tegnap pedig szülővárosában a Swansea Egyetemen adták át neki a díszdoktori címet. Az egyetem szóvivője büszkén jelentette be, hogy Wales kedvenc rockénekesnője, Bonnie Tyler kapta idén ezt az elismerést az eddig globális szinten elért teljesítménye miatt. Az énekesnőről és a díj átadásáról Bonnie testvére Paul Hopkins tett közzé fotókat a Facebookon a rajongók számára.

Bonnie Tyler átveszi a díszdoktori címet. Fotó: Paul Hopkins

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek