Starity

Hayley Williamsnek elege van a mai fiatalságból

2013. július 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szókimondó énekesnő nemrég osztotta meg véleményét a mai generációról a Twitteren.

hirdetés
Hayley Williamsnek elege van a mai fiatalságból

A Paramore frontasszonya ismét hangot adott annak, mennyire nem bírja a mai generáció ostoba felfogását. Az énekesnő nemrég a belieber-társadalmat tette nevetség tárgyává, mikor Tumblr-profilján egy elvakult rajongón kacarászott, melyre rátett egy lapáttal: gúnyosan elmesélte legtitkoltabb vágyait, miszerint örülne, ha egyszer egy Justin Bieber-trend helyett a bandája vezetné a listát a Twitteren. A jótékony dalos pacsirta most a pózerek felé nyilvánította ki nemtetszését.

„Ha még egy videót kell látnom arról az Instagramon, hogy az emberek önmagukat bámulva próbálnak szexisen pózolni, letagadom a generációmat” – csipogta.

Az énekesnő, aki arra buzdít minket, hogy a tárgyakat használjuk, ne az embereket, és az embereket szeressük, ne a tárgyakat, üzenetéhez hozzátette, hogy feleslegesnek tartja a képmegosztó alkalmazást, melynek bár már több mint másfél éve tagja, mégis csak pár hónapja fedte fel a nyilvánosságnak profilját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek