Starity

Kelly Osbourne ki nem állhatja Taylor Swiftet

2013. július 11. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves Osbourne-lány rossz véleménnyel van Taylorról és ezt nem is rejtette véka alá.

hirdetés
Kelly Osbourne ki nem állhatja Taylor Swiftet

Taylor Swift elég sok ellenséget és utálkozót szedett össze az elmúlt időszakban viharos kapcsolatai miatt és nem csak a fiatalok körében, hanem például egy baptista közösség is csúnya szavakkal illette nemrég és az Abercrombie & Fitch nevezetű világhírű cég is gúnyt űzött belőle, de természetesen jó pár híresség sem tudta szó nélkül hagyni az énekesnő szerelmi életét, köztük Jay-Z, Barack Obama, Nick Lachey és Michael J. Fox is. De áprilisban kiérdemelte a korántsem előkelő, mindenki barátnője címet a leggyűlöltebb celebek listáján, most pedig Kelly Osbourne sem tudta tovább magában tartani nem éppen hízelgő véleményét Taylorral kapcsolatban.

„Ki nem állhatom Taylort! Csak azért randizik, hogy beszéljenek róla és éhezik a figyelemért” – osztotta meg a Star magazinnal Ozzy Osbourne lánya, aki anno Christina Aguilerának is durván beszólt.

Kelly egyébként nem most először nyilvánított véleményt Swiftről, mivel egy 2011-es interjúban is elmondta, mit is gondol igazából róla és exeiről szóló dalszövegeiről: „A legidegesítőbb dolog Taylorral kapcsolatban az, hogy 25.000 ember előtt sétálgat a színpadon, miközben azt énekelgeti, hogy »Itt vagy még nekem?«. Persze, te vagy Taylor Swift, de lépj már tovább!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek