Starity

Demi Lovato új albuma érzelmes és szórakoztató

2013. július 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban a HuffPost Teen riporterének mesélt arról, miért büszke új albumára, mit jelentenek számára sztárbarátai, és mihez kezdene, ha nem a listákat ostromolná dalaival.

hirdetés
Demi Lovato új albuma érzelmes és szórakoztató

Gratulálunk a Demihez! Ha három szóval jellemezhetnéd az albumot, mik lennének azok?

– Fülbemászó. Rengeteg ilyen dal van rajta. Időnként érzelmes és összességében szórakoztató.

Miben különbözik ez az album a legutóbbitól?

– Nos, a dalok sokkal jobbak [nevet]. A hangom sokat fejlődött. Úgy érzem, sokkal inkább közelebb kerültem ahhoz, amit előadóként szeretnék csinálni, és úgy gondolom, ezt megállapíthatod, amikor a lemezt hallgatod.

Legújabb kislemezedre, a Made in the USA-re hivatkoztál egyik Twitter-kiírásodban, miután a DOMA-t megsemmisítették néhány héttel ezelőtt. A dalnak valami különleges jelentése volt számodra arra a napra?

– Igen, annyira hálás vagyok, hogy a dal ennyire illik ahhoz a naphoz. Óriási nap volt ez Amerika számára. Történelmi nap – különösen a meleg párok számára – szóval nagyon izgatott voltam miatta. A dal mögötti különleges jelentés, hogy megtaláld a szerelmet Amerikában. A Made in the USA sokkal több, mint egy matrica a csomagban. Ez a szerelem.

Közeleg a 21. születésnapod. Visszatekintve, mire vagy a legbüszkébb?

– Számomra hihetetlen pillanat volt, amikor lenyomat készült a kezemről a hollywoodi Grauman's Chinese Theatre-ben. Az egy hatalmas élmény volt.

Ha visszamehetnél az időben, és mondhatnál egyetlen dolgot az akkori tini énednek, mi lenne az?

– Azt, hogy gyönyörű voltam és semmit sem kell magamon megváltoztatni.

Mi volt a legjobb tanács, amit valaha is kaptál?

– Rengeteg tanácsot kaptam az életem során. Nem hiszem, hogy ki tudok emelni egyet, ami különösen kiemelkedő lenne. De talán az, hogy: szeresd önmagad olyannak amilyen vagy, ez a legfontosabb.

Ha nem a szórakoztatóiparban dolgoznál, akkor mihez kezdenél?

– Valószínűleg iskolába járnék, hogy bűnügyi pszichológus lehessek, kitanulnám, hogy mi jár az emberek fejében, amikor elkövetnek egy gyilkosságot és hasonló őrült dolgokat. Megszállottja vagyok a bűnügyi műsoroknak, szóval nagyjából ezt csinálnám.

Imádjuk a barátságodat Selena Gomezzel és Nick Jonasszal, akiket korábban említettél, hogy mindvégig melletted álltak. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, amik ilyen nagyszerű baráttá teszik őket?

– Tudod, vannak emberek az életemben – mint Selena, Nick és Miley –, akik már rengeteg dolgon mentek velem keresztül. Szeretem magam olyan emberekkel körülvenni, akik megértik, hogy hol tartok az életemben és szem előtt tartják az érdekeimet. Úgy érzem – különösen Nickkel kapcsolatban –, hogy bármikor felhívhatom amikor problémám van, vagy bármi, mert ő rögtön ott lesz mellettem. Nagyon jó érzés, hogy egy hozzá hasonló barátom van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek