Starity

Még idén megjelenik a Sixx: A.M. albuma

2013. július 11. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx a Facebookon tájékoztatta jövőbeli terveiről a rajongóit – az új korong még idén a boltokba kerülhet.

hirdetés
Még idén megjelenik a Sixx: A.M. albuma

Bár a Mötley Crüe kanadai turnéja csak nemrégen ért véget, a legendás basszusgitáros, Nikki Sixx továbbra sem pihen. Jelenleg másik zenekarára, a Sixx: A.M.-re koncentrál.

A zenekar 2007-ben alakult, Sixx akkoriban megjelent könyvéhez, a heroinnaplókhoz szolgáltattak egy zenei albumot. Ezt majdnem négy évvel később követte egy újabb könyv és egy hozzá tartozó lemez (This is Gonna Hurt).

2011 óta azonban – egy Golden Gods Awards-os fellépést leszámítva – csend van a zenekar háza táján. A tagok leginkább egyéb feladataikra koncertráltak. James Michael énekes és producer saját dallal jelentkezett, mely a rajongók reményei szerint egy szólóalbum előfutára lehet, majd nem sokkal később leforgatott hozzá egy videoklipet. Dj Ashba a Guns N' Rosesszal turnézott, majd Ashba Media nevű cége fejlesztésén fáradozott. Nikki Sixx pedig a Mötley Crüe-val és önálló rádióműsorával, a Sixx Sense- zel foglalta le magát, eddig.

Idén a tagok újra összeültek és dolgozni kezdtek. Nikki örömét fejezte ki amiatt, hogy a lemezmunkálatok gyorsan zajlanak. Az új korongnak ugyan még nincs címe, de Nikki reményei szerint még idén a boltok polcaira kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek