Starity

Novemberben jelenik meg Lady Gaga új albuma

2013. július 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő végre-valahára kiírta a Facebook-oldalára, hogy mikor jelenik meg az ARTPOP.

hirdetés
Novemberben jelenik meg Lady Gaga új albuma

Lady Gaga rajongói hónapok óta azon gondolkodnak, hogy az énekesnő miért nem ad valamilyen információt a következő albumáról, az ARTPOP-ról, holott, mint arról beszámoltunk, ezt az albumát várták az egyik legjobban 2013-ban.

Eddig azt tudtuk, hogy kétlemezes lesz, és hogy járni fog hozzá egy iPhone-os, androidos alkalmazás is, illetve felreppentek hírek, miszerint Gaga együtt fog dolgozni Lana Del Rey-jel, Rihannával, Azealia Banksszel, és Beyoncéval, melyeket az éneksnő se nem cáfolt, se nem erősített meg.

Péntek reggel azonban a Judas énekesnője kirakott egy képet a Facebookra, amin olyan fontos dátumok szerepelnek, mint az első kislemez kiadása (augusztus 19.), az album és az alkalmazás előrendelése (szeptember 1.), illetve az album és az app megjelenése november 11-én.

„A Haus of Gaga technológiai csapata által készített alkalmazás önmagában egy zenei és vizuális mérnöki rendszer, ami magában foglalja a zenét, a divatot, a technológiát, és egy új, interaktív, világméretű közösséget, az 'aurákat'.” – olvasható az egyik képen. Ez nem tudjuk, mit jelent igazából, de Lady Gaga egy olyan lemezt ígért, ami a zenei világ új kora lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek