Starity

Halle Berry meggondolta magát és férjhez megy

2013. július 13. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2007 tavaszán a gyönyörű színésznő úgy nyilatkozott, hogy soha többé nem megy férjhez - ennek ellenére Halle-t nemrég eljegyezte jelenlegi barátja, Olivier Martinez, akitől éppen gyermeket vár.

hirdetés
Halle Berry meggondolta magát és férjhez megy
Fotó: Paul Smith/Featureflash

A 46 éves Oscar-díjas színésznő két csúnyán végződő házasságot és több viharos kapcsolatot tudhat maga mögött. Első férje, a baseball-játékos David Justice ellen távoltartási végzést kellett kérnie és a válás után az öngyilkosságot fontolgatta, de második férjével, a szexfüggő zenész, Eric Benettel sem járt szerencsésebben. Amikor a modell, Gabriel Aubry-val komolyabbra fordult a kapcsolata és megszületett közös gyermekük, a jelenleg ötéves Nahla, Halle ellenállt a házasság gondolatának, most azonban úgy érzi, hogy a 47 éves Olivier mellett megtalálta a boldogságot és nem fél ismét oltár elé állni.

A színésznő elmondta, hogy a francia színész iránt érzett szerelme fokozatosan alakult ki és emiatt sokkal igazibbnak érzi. Mellette az addig alacsony önbecsülése is sokat nőtt: Csak mert látják az arcomat, nem jelenti azt, hogy látnak engem. Egy ember önbecsülése nem a külsejétől függ. Ha igaz, hogy gyönyörű vagyok, akkor én vagyok erre a bizonyíték. Az önbecsülés belülről jön, hogy kik állnak melletted, hogyan nőttél fel, mivel küzdtél meg gyerekkorodban

A pár 2010-ben kezdett el randevúzni, gyakran Nahla társaságában, akivel Olivier szemmel láthatóan remekül megérti magát. Ráadásul a kis család most bővül, hiszen közös gyermekük, egy kisfiú, még ebben az évben megérkezik. Őszintén szólva ez életem legnagyobb meglepetése – nyilatkozta Halle április elején a CNN riporterének, majd így folytatta – Azt hittem, hogy már túl vagyok azon a ponton, hogy mindez valóság lehessen. Szóval ez nagy meglepetés most és a legcsodálatosabb dolog az életemben

Olivier már bebizonyította, hogy akár meg is verekszik a szeretett nőért, ráadásul egy igazi mókamester, aki mindig meg tudja nevettetni Halle-t – a korábbi pasijaival ellentétben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek