Starity

Ellopták Katie Melua mobiltelefonját

2013. július 13. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A grúz származású énekesnő, Katie Melua a londoni Buckingham Palotában lépett fel a brit királynő előtt, ahol előadta a legújabb kislemez-dalát, az I Will Be There-t.

hirdetés
Ellopták Katie Melua mobiltelefonját

A 28 éves Katie a fellépés után a Notting Hill-i stúdiójába ment, Nyugat-Londonba, hogy ott dolgozzon néhány órát, majd hazaindult. Az utcán állt és az iPhone mobiltelefonján éppen egy térképes alkalmazással bíbelődött, hogy megtalálja a hazavezető utat a Holland Park-i lakásához, amikor egy ismeretlen férfi hozzárohant.

„Hallottam, hogy valaki futva közeledik felém, és mielőtt meg tudtam volna fordulni, hogy megnézzem az illetőt, éreztem, hogy valaki megragadta a kezemet és kicsavarta belőle a mobilomat.”

Az énekesnő nem sérült meg, csupán nagyon megijedt. A brit rendőrség nemrég nyilvánosságra hozta, hogy Nagy-Britanniában egyre több mobiltelefont rabolnak el a tulajdonosuktól – akár naponta háromszázat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek