Starity

Halle Berry és Olivier Martinez Franciaországban keltek egybe

2013. július 14. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Halle Berry valóban betartotta, amit állított és szombaton feleségül ment vőlegényéhez, Olivier Martinezhez.

hirdetés
Halle Berry és Olivier Martinez Franciaországban keltek egybe
Fotó: Michael Kovac/WireImage

Az esküvőre Franciaországban, Martinez szülőhazájában került sor, a Chateau des Conde kastélyában július 13-án, szombaton a Us Weekly és az E! Online értesülései szerint.

Fotók: Wenn.com

A színésznő még tavaly októberben árult el néhány dolgot az esküvőről az InStyle magazin riporterének: Azt tudom, hogy nagyon szűk körű lesz. Nem voltam még sok esküvőn, de a hétvégén egy olyanon jártam, ahol 250 vendég mulatott. Azt gondoltam ''Wow! Szóval ilyen egy esküvő, mi?' Nekem sosem volt ahhoz hasonló, nem is akartam soha olyat. Még csak a mennyasszonyi csokrot sem próbáltam elkapni!

Halle számára azonban ez nem volt szerelem első látásra. A Dark Tide című film forgatásán találkoztak 2010-ben, és a barátságból lassan szerelem lett. Több, mint egy évnyi randevúzás után, 2012 márciusában döntöttek úgy, hogy eljegyzik egymást. Egy hónappal később a színésznő szóvivője újabb bejelentést tett, miszerint a pár első közös gyermekét várja, aki egy kisfiút.

A frissen kötött házasság Halle számára a harmadik lesz, Martinez azonban most először állt az oltár elé – annak ellenére, hogy korábban hosszú viszonyt ápolt több híres szépséggel, mint például a modell Rosie Huntington-Whiteley-val és az ausztrál énekesnővel, Kylie Minogue-gal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek