Starity

Érkezik a Disney új filmje

2013. július 15. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical és a Camp Rock sikerei után a Disney ismét egy musicallel készül, valószínűleg meghaladja az elvárt reményeket.

hirdetés
Érkezik a Disney új filmje

A Disney legújabb, retro jellegű, saját gyártású filmje e hónap tizenkilencedikén kerül először bemutatásra több országban is, így az alkotás az Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Írországban startol elsőként, ezt követi egy nappal később Németország és Japán.

A Teen Beach Movie, a cím alapján a High School Musicalre emlékezteti a rajongókat, ám valójában a filmnek több köze van a hatvanas években menőnek számított Beach Party-filmekhez. A főszereplőnőt Maia Mitchell alakítja, míg a férfi főszerepet Ross Lynch kapta.

A szereplőgárda sok ismerős arcot takargat, hiszen a retrofilm motoros hősnőjét Grace Phipps formálja meg, akit a közönség a Nine Lives of Chloe King című sorozatból ismerhetnek. Rajta kívül feltűnik még Steve Valentine, akit a Benne vagyok a bandában című, ugyancsak a Disney által kreált sorozatból ismerhetnek, es Garrett Clayton, aki eddig csak különböző sorozatokban szerepelt, így számára ez a film jelentheti a nagy áttörést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek