Starity

Jövőre forgatják az új Star Trek-filmet

2013. július 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zachary Quinto megtörte a csendet: habár még semmi sincs fixálva, elképzelhető, hogy jövőre már forog a következő, tizenharmadik Star Trek-film.

hirdetés
Jövőre forgatják az új Star Trek-filmet

JJ Abrams – annak ellenére, hogy a Star Wars folytatásán dolgozik, visszatérhet a rendezői székbe a következő Star Trek-filmre – számolt be a Digital Spy.

„A Star Trek 3 forgatása, úgy vélem, 2014-ben fog zajlani – jelentette ki a Spockot alakító Quinto a 2013-as Galway Film Fleadh során. – Sokkal gyorsabban fognak zajlani a munkálatok, mint a legutóbbi esetén. Legalábbis ez a terv, de még semmi sincs megerősítve.”

Abrams visszatérése egyelőre kérdéses, de annyi biztos, hogy Quinto nem vesz részt a legújabb Star Wars-projektben, mivel a rendező nem kínált neki szerepet.

A Star Trek tizenkettedik epizódja, a Sötétségben idén májusban került a mozikba, több mint 440 millió dollárt hozott a konyhára világszerte, eddig ez a (bevételek szempontjából) legsikeresebb epizód.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek