Starity

Miranda Cosgrove gyermekkórházba látogatott

2013. július 15. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Cosgrove a San Diegóban lévő Rady Children’s nevű gyermekkórházba látogatott el.

hirdetés
Miranda Cosgrove gyermekkórházba látogatott

Az iCarly szépsége, Miranda Cosgrove nagyon szereti a gyerekeket, nemrégiben az elfoglaltsága mellett időt szakított arra, hogy ellátogasson a San Diegóban található Rady Children’s nevezetű gyermekkórházba, ahol különböző kutatásokat végeznek, valamint ez az egyetlen gyermekgyógyászati traumaközpont, kiemelkedő a teljesítménye és az ellátása is.

Miranda az egész napját a kórházban töltötte a gyerekekkel, és segített nekik, ahogyan csak tudott.Képeket készítettek, autogramot osztott, mesét néztek, játszottak és beszélgettek. Játékokat is vitt a gyerekeknek, a kórháznak pedig nem kis összeget adományozott.

A nap végén egy interjúban beszélt arról, milyen fontos az, hogy segítsünk másokon. „Nagyon szeretem a gyerekeket.Csodálatos pici lények és hatalmas öröm és megtiszteltetés velük lenni és játszani. Tudod, ők olyan tiszták, őszinték és minden apró dolognak tudnak örülni. Sokkal jobbak, mint mi, felnőttek. Nagy öröm volt segíteni nekik. Amikor ott voltam, azt kívántam, hogy bárcsak mindegyik kisgyerek kijöhetne és meggyógyulna, igyekszem segíteni.Olyan jó érzés.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek