Starity

Paul Walkert is érdekli A szürke ötven árnyalata

2013. július 16. 13:01   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmsztár arról beszélt a riporternek, hogy mit tart a legfontosabbnak ahhoz, hogy hiteles lehessen a karakter megformálásában.

hirdetés
Paul Walkert is érdekli A szürke ötven árnyalata

Már javában folyik a hatalmas sikernek örvendő könyv filmes adaptációjának a szereplőválogatása, ami a majdani főszereplők kilétét illetően számos vitára és találgatásra ad okot a rajongók körében.

Paul Walker Montrealban adott interjút legújabb filmjének, a Brick Mansionsnak a forgatási szünetében, amikor arról faggatták, mi kellene ahhoz, hogy érdeklődést mutasson a milliárdos főszerplő karakere iránt.

A riporter kérdésére adott válaszában Paul nem zárkózott el a szerep elől, és elmondta, hogy szerinte akkor lenne hiteles Christian Grey szerepében, ha tökéletesen működne a kémia közte és az Anastasiát játszó partnere között.

A Halálos iramban című filmekben a Paul szerelmét alakító Jordana Brewster is kifejezte érdeklődését Anastasia Steel karaktere iránt egy interjúban, és tekintve, hogy milyen jól működött kettejük kapcsolata a filmvásznon, nem kizárt, hogy eséllyel indulnának a szerepeket illetően, bár a könyv egyes rajongói szerint, az idén a negyvenedik életévét betöltő sztár kissé idős már a 27 éves milliárdos eljátszásához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek