Starity

Két új színésszel gazdagodik a Vámpírnaplók

2013. július 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olga Fonda és Kendrick Sampson is szerepet kapott a The CW nagy sikerű sorozatában.

hirdetés
Két új színésszel gazdagodik a Vámpírnaplók

Pár hete számoltunk be róla, hogy a Vámpírnaplók ősszel startoló ötödik évadában rengeteg új, visszatérő karakterrel találkozunk majd, most pedig fény derült közülük kettő kilétére. Kiderült ugyanis, hogy Nadia és Jesse szerepei immár elkeltek és a két színész, aki kettejük bőrébe bújhat, nem más, mint Olga Fonda és Kendrick Sampson.

A színésznőként és modellként tevékenykedő Olga kapta meg a 20-as éveiben járó gyönyörű, rettenthetetlen és bosszúszomjas Nadia szerepét, aki előzetes hírek szerint dühében az egész világot bejárta, hogy megtalálja azt a számunkra még ismeretlen személyt, akin bosszút akar állni. Az érzelemkaméleon Nadiával az új szezon legelső, október 10-ei epizódjában fogunk megismerkedni és újabb jellemzőiként kiderült, hogy bárkivel képes lesz lepaktálni és bármilyen eszközhöz képes nyúlni céljai elérése érdekében, azonban a bosszúszomj miatt teljesen magányos és emberségét is elvesztett, így az emberi kapcsolatokban sem remekel, ezek alapján pedig úgy tűnik, újabb vámpír érkezik kedvenceink közé, aki akár Katherine utódja is lehet.

hirdetés

A szintén a visszatérő epizódban debütáló Jesse-t életre keltő színész személyéről is lehullott a lepel, így a feltörekvő Kendrick Sampsont is láthatjuk majd októbertől a sorozatban. Az ő karakterével fog először találkozni Caroline (Candice Accola) és Elena (Nina Dobrev) a Whitmore Egyetemen és a pletykák szerint a szőke vámpírlányt az ujja köré fogja csavarni annak ellenére, hogy nem áll éppen barátságban a vámpírokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek