Starity

Távozik a Dumaszínháztól Rekop György és Trabarna

2013. július 17. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először Bödőcs Tibor, most pedig Trabarna és Rekop György! Vajon mi történhetett a Dumaszínházzal, hogy ebben az évben már a harmadik humoristáját veszti el?

hirdetés
Távozik a Dumaszínháztól Rekop György és Trabarna
Fotó: dumaszinhaz.hu

Úgy tűnik, a Dumaszínház szekere nem áll valami jól, ugyanis nem elég, hogy év elején elvesztették az egyik kiváló humoristájukat, Bödőcs Tibort, ez alkalommal két ismert stand upos vett végső búcsút a cégtől: Rekop György, illetve a Trabarna néven ismert Lórán Barnabás.

A Blikk úgy értesült, hogy mostanság egyre több tagnak szúrja a szemét az, hogy egyre kevesebb felkérést kapnak, miközben mások nem győznek eljárkálni a fellépésekre.

„Havi egy fellépésből a többiek nem tudnak megélni, és a feszülség is egyre nagyobb a humoristák között emiatt. Ez vezetett Trabarna és Rekop távozásához” – nyilatkozta az újságnak Litkai Gergely, a társulatvezető.

Eddig csak Trabarnát sikerült elérnie a lapnak, Rekop György még nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. „Gyurival csináltunk egy közös előadást, ami nem fért bele a Dumaszínház műsorstruktúrájába. Ezért inkább megegyeztünk, hogy lazítunk a kapcsolatunkon, és egy kicsit más utakat járunk. Ez még nem jelenti azt, hogy az önálló estjeink megszűnnek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek