Starity

Ismét a szerelmi élete miatt támadják Taylor Swiftet

2013. július 17. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift szerelmi élete népszerű beszédtéma. Még a hírességek, sőt, maga az amerikai elnök is élvezettel élcelődik azon, hogy a szöszke énekesnő röpke karrierje alatt több férfival is járt, és hogy minden csalódásából dal születik.

hirdetés
Ismét a szerelmi élete miatt támadják Taylor Swiftet

Azonban sem Taylor, sem a rajongói nem élvezik ezeket a vicceket, különösen nem, ha kézzel fogható alakot öltenek. Ez történt alig egy hónapja, amikor az Abercrombie & Fitch a piacra dobott egy trikót, „#more boyfriends than t.s.,” felirattal – a heves rajongói támadások miatt a cég eltüntette a ruhadarabokat.

Most ismét támadás indul Taylor és a Swifties ellen. Az internetes ruházati cég, a Bad Kids Clothing egy új pólót tervezett, amelyen az énekesnő ex- (és állítólagos) pasijainak vezetéknevét írták egymás alá, majd egy kész darab képét a Facebookon is nyilvánosságra hozták.

Lex Houser, a Bad Kids Clothing tulajdonosa pénteken a blogján nagy örömmel közölte, hogy miután annyi támadást és fenyegető üzenetet (telefonon, emailben, tweetben) kapott a rajongóktól, a trikókat piacra dobja.

„Tudjátok mit, Swifties? Szét fog robbani a fejetek...mert hivatalosan is a piacra dobjuk ezeket a bébiket! A trikó neve 'The Doherty' lesz, az után a pasi után, aki kérte, hogy készítsük el ezt a felsőt, és hamarosan mindenhol kapható lesz...MIÁU!”


A fotó illusztráció!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek