Starity

Elhunyt a Youtube-sztár, Talia Joy Castellano

2013. július 17. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talia Joy Castellano, a YouTube egyik legnépszerűbb sztárja milliók életét inspirálta és töltötte meg örömmel – 13 éves korában kedden hunyt el.

hirdetés
Elhunyt a Youtube-sztár, Talia Joy Castellano

A kislánynál hétéves korában neuroblasztómát diagnosztizáltak – ez a rák egyik ritka és agresszív formája. Megkapta a megfelelő kezeléseket, de a következő évben a betegség visszatért és kiderült, hogy leukémiája is van. Hiába kapott intenzív kezelést, az állapota nem javult és kórházba került.

Talia azonban nem veszítette el az életkedvét és minden erejével azon volt, hogy boldoggá tegye a környezetét. Életvidám, mosolygós arca, huncut humora mindenki szívét elnyerte. Amikor a kemoterápia miatt kihullott a haja, nem kért parókát, hanem inkább sminkeléssel kezdett el foglalkozni, hogy ezzel erősítse az önbizalmát. Rövid bemutatófilmjeit a Youtube-ra töltötte fel, ahol több száz ezer ember látta a munkáit. Volt egy olyan videója, amit több mint nyolcmillióan néztek meg.

Tavaly egy személyesebb jellegű videót osztott meg a rajongótáborával, amelyben a félelmeiről beszélt, hogy csontvelő-átültetésre lesz szüksége, egy másik videóban pedig elárulta, hogy az álma az, hogy kisminkelje Ellen DeGenerest.

2012 szeptemberében Ellen meghívta a műsorába a bátor kislányt és azt is elárulta, hogy Talia tiszteletbeli CoverGirl lett.

Amikor megkérdezte tőle: „Hogyan tudsz ilyen pozitív maradni?” akkor a kislány így felelt: „Amikor az emberek ezt kérdezik tőlem, mindig arra gondolok: Miért, mit vártok tőlem? Hogy legyek depressziós?” majd kuncogva hozzátette: „Egy kis halacska azt mondta nekem: Csak ússz tovább, csak ússz tovább” – ezzel a Némo nyomában című animációs film egyik szereplőjére, Doryra célzott, akinek DeGeneres kölcsönözte a hangját.

Kedden délután Talia rajongói honlapján jelentették be a tragikus hírt, hogy a kislány délelőtt 11.22-kor „megkapta az angyalszárnyait.”

A hír gyorsan terjedt a közösségi oldalakon, számtalan ember kifejezte részvétét a Twitteren is, Ellen DeGeneres szintén megemlékezett róla: „Ebben az évben találkoztam egy nagyon különleges lánnyal, és ma elveszítettük őt. A szívemet küldöm Talia családjának. Olyan szomorú vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek