Starity

Vanessa Hudgens legújabb filmjében prostituáltat alakít

2013. július 17. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens a Spring Breakers után újra egy merész filmben vállalt főszerepet.

hirdetés
Vanessa Hudgens legújabb filmjében prostituáltat alakít
Fotó: Jamie McCarthy

Vanessa Hudgens a Spring Breakers után újra megmutatja merész oldalát. A nemsokára megjelenő filmben egy prostituáltat alakít, akit Cindy Paulsonnak hívnak.

A film Glenn Flothe, másnéven Jack Halcombe alaszkai nyomozó igaz történetén alapszik. Halcombe elhatározza, hogy megfékezi Robert Hansen sorozatgyilkost. A nyomozó szövetségesévé válik Cindy Paulson is, aki Robert elől menekül. A film augusztus 23-án debütál.

Vanessa a népszerűsítés céljából látogatott a napokban Londonba, a BBC Radio 1 állomásához.

„Rengeteg őrült szituációba kellett beleélnem magam. De tudod, ez jó dolog, mert az az igazság, hogy amikor belenéztem a tükörbe, nem magamat láttam. Amikor játszottam, mindig emlékeztettem magam, hogy ki is vagyok igazából” – mondta Vanessa.

A Frozen Ground thriller forgatása során Vanessa azon kapta magát, hogy egyszerre fél és élvezi a karaktert: „Nem tudok horrort nézni. Valamiért nem megy. Szóval ez az egész egy igaz történet, az események valóban megtörténtek. Az én karakterem alapja egy valós személy. Tehát feltétlenül jön vele egy súly. És mint a Spring Breakersnél, most is megnőtt az adrenalinszintem. A karakterem csodás volt és a színészek is csodásak voltak. Olyan jó élmény volt Nicolas Cage-dzsel dolgozni!”

A filmben főszerepet kapott Cage mellett John Cusack és 50 Cent is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek