Starity

Mangaka szeretne lenni a japán szépségkirálynő

2013. július 18. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán szépségkirálynőnek, Yukimi Matsuónak az egyik legnagyobb álma vált valóra, mikor Ayako Hara az ő fejre tette a Miss Universe Japan koronát. A lány elmesélte a jövőben azonban egy teljesen más területen szeretne dolgozni, mangaka akar lenni.

hirdetés
Mangaka szeretne lenni a japán szépségkirálynő

Yukimi Matsuo tavasszal nyerte el a Miss Universe Japan címet, így ő fogja képviselni a szigetországot az idei nemzetközi versenyen, Moszkvában. A lány egy interjúban elmesélte, ezzel egyik legnagyobb álma teljesült, a következő célja pedig elérni, hogy a mangák sokkal népszerűbbek legyenek a világon, valamint ő maga is szerete megjelentetni saját készítésű képregényeket.

A 25 éves modell elárulta már évek óta készít mangákat, és ellentétben a többi szépségkirálynővel azért jelentkezett a versenybe, hogy népszerűsítse a japán képregényeket.

A lány elárulta azt is, hogy a legnagyobb példaépei közé tartozik Ai Yazawa (Nana, Paradise Kiss) és Moyoco Anno (Sakuran, Sugar Sugar Rune). Yukimi már számos elismerést kapott ismerőseitől és családjától, akik teljes mértékben támogatják őt célja elérésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek