Starity

Tiffany Alvord Londonban koncertezik

2013. július 19. 14:02   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legnagyobb videómegosztó portálján felfedezett tehetség a napokban Londonba utazott, hogy népszerűsítse dalait.

hirdetés
Tiffany Alvord Londonban koncertezik

Tiffany Alvord – akit a YouTube videómegosztó oldalról ismerhetünk – a napokban Londonba utazott Kim Alvorddal, hogy népszerűsítse dalait. A fiatal lány július 15-én érkezett meg a brit fővárosba, és egy, a Big Benről készült képet osztott meg Facebook-oldalán.

„Ma megérkeztünk Londonba és.. ez annyira csodálatos, annyira szeretem. A családommal elmentünk sétálni, láttuk a Big Bent és más nevezetességeket. Olyan, mint egy álom, nem tudom elhinni, hogy itt vagyok. Szeretlek titeket! Alig várom a show-t!”

Kedden a rajongóival készített képeket töltötte fel oldalára, szerdán pedig egy videóval jelentkezett, melyet a Facebookon is megoszott: „Nézz engem élőben, Londonban..”

A koncert ma este (július 19-én) lesz, a Hippodrome Casinóban. A fiatal lány több reklámplakátot is megosztott közösségi oldalakon, valamint hivatalos weboldalán, melyen Kim Alvorddal szerepel.

Tiffany már turnézott az Egyesült Államokban is, Indonéziában, Malajziában és többször járt Szingapúrban. 2012 szilveszterén New Yorkban is fellépett és találkozott Carly Rae Jepsennel. Folyamatosan dolgozik: legutóbb Megan Nicole-lal és az Epickel készítették el Robin Thicke Blurred Lines című számának feldolgozását, melyhez videoklip is társul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek