Starity

Rihanna majdnem összeesett részegen — videó

2013. július 19. 14:02   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi Grammy-nyertes Lengyelországban látogatott el a King of Leon koncertjére, de a műsor vége előtt távozott testőrei segítségével.

hirdetés
Rihanna majdnem összeesett részegen — videó

Mostanában sajnos nem Rihanna zenei karrierjéről, hanem drámáiról lehet olvasni az interneten. A Kings of Leon a lengyelországi Heineken Open'er Fesztiválon lépett fel, amit Rihanna is megtekintett, ám távozása hétköznapinak közel sem mondható.

A videóban tisztán kivehető, hogy a lány nemhogy lépni, de megállni sem tudott két lábán, nem sokon múlt, hogy elessen. A Twitteren rengeteg rajongója elkezdett pánikolni, hogy olyan sorsra fog jutni, mint Whitney Houston vagy Amy Winehouse, akik drog és alkohol útján vesztették az életüket.

Ha, ez még nem lenne elég, ismét magára haragította a rajongóit, hiszen Monte Carló-i koncertjére a jegyárak 180.000 forinttól indultak, de ő ezek ellenére is több órát várakoztatta a közönségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek