Starity

Sztárok, akiknek bejött az ombre haj

2013. július 19. 18:06   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színátmenetes frizura a sztárok körében is népszerű – lássuk a legszebb ombrékat a celebvilágban!

hirdetés
Sztárok, akiknek bejött az ombre haj

Az ombre-festés hullámként söpört végig az egész világon. Nők sokasága kéri fodrászától, hogy ilyen stílusúra fesse be a haját. Általánosságban az ombre annyit jelent, hogy a végeket világosabbra festik, mint a hajtövet, ám a variációs lehetőségek végtelenek. Most hat olyan hírességet nézhettek meg, akik elkápráztatták a nagyközönséget ombre hajukkal.

Leighton Meester

Mindenki Blair Walodrfja, azaz Leighton Meester is kipróbálta már az ombrét. Színésznőnk csak úgy ragyog, amihez nemcsak csillogó ruhája, hanem a haja is hozzájárul. A kép a 2011-es MTV Movie Awardson készült.

Perrie Edwards

A Little Mix egyik tagja fiatal kora ellenére már sokféle festést kipróbált. Újabban lila színben pompázik a haja, előtte azonban ilyen is volt: világos rózsaszín, ciklámen végekkel. Aki feltűnő szeretne lenne, az ilyet válasszon.

Rachel Bilson

Rachel egyszerűen imádja az ombrét: az elmúlt években számos különböző ombre festést kipróbált már. Volt teljesen sötét tövű, csak picit világosabb végekkel, és olyan is, amikor a sötétbarnát a világosbarnával kombinálta. A képen látható frizurán sötét a hajtő, lejjebb világosbarnák a szálak, a végén pedig szőke.

Jessica Alba

Jessica Alba gyönyörű, göndör haját csodálhatjuk meg a következő képeken. Ruhájához remekül illenek tincsei. Neki sem ez az első ombre-festése, rengetegszer láthattuk már ilyen hajjal, és bátran ki merjük jelenteni, nagyon jól áll neki. Ezeket a képeket a 2013-as Golden Globe-díj-átadón készítették.

Drew Barrymore

Talán a színésznő az, aki a sztárok körében ismertté tette az ombrét, ezzel pedig igazi lavinát indított el. Az első képen látható hajviselete egyszerű, a barna és a szőke kombinációja, de ő is viselt már merészebb frizurát, a nem teljesen ombre, szőke-fekete variációt.

Ashlee Simpson

Ashlee haját talán nem csak mi irigyeljük – nem elég, hogy ilyen hosszú, még ombre is! A színész-énekesnő 2011-ben festetette be fodrászával ilyen stílusúra a haját – egy elegáns indiánra emlékeztet minket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek