Starity

Margarita Henríquezt nem zavarják a pluszkilók

2013. július 20. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai énekesnő, Margarita Henríquez elmesélte, egyáltalán nem zavarják a pluszkilók, teljes mértékben elégedett testével.

hirdetés
Margarita Henríquezt nem zavarják a pluszkilók

A latin American Idol harmadik szériájának győztese, Margarita Henríquez egy nemrég adott interjújában elmesélte, nem zavarják a negatív kritikák és az sem, hogy sokan kövérnek nevezik.

Bevallotta, mindig ilyen volt az alkata, de sosem aggódott emiatt, és nem kezdett önsanyargató diétákba. Az énekesnő százszázalékosan elégedett magával, és nem aggódik a pluszkilók miatt.

„Számomra a legfontosabb dolog az, hogy jól érzem magam a bőrömben, és elégedett vagyok önmagammal. Nagyon könnyű valakit kritizálni, de az ember ducin is lehet csinos, és tetszhet másoknak. Amikor fellépésem van, mindig olyan ruhát választok, ami passzol az alakomhoz. Soha nem voltam vékony testalkatú, de nem hiszem, hogy ez befolyásolná az énekesnői karrieremet, akik szeretnek, azok így szeretnek, és elfogadnak, olyannak amilyen vagyok” – mesélte Margarita, akinek hamarosan megjelenik legújabb lemeze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek