Starity

Az idei nyár legnagyobb slágerei: pasztell- és fagyiszínek

2013. július 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg néhány évtizeddel ezelőtt az aktuális divat nemcsak afféle hóbort volt, hanem évekig tartó forradalom; addig manapság a divat úgy jön és megy, akárcsak az évszakok! Íme az idei nyár legnagyobb slágerei!

hirdetés
Az idei nyár legnagyobb slágerei: pasztell- és fagyiszínek

Hódítanak a visszafogottan elegáns pasztell színek!

Míg tavaly nyáron az élénk, neonszínű ruhadarabok követeltek helyet maguknak a ruhásszekrényekben, addig egy évvel később 180 fokos fordulatot vett a divatvilág – így 2013 egyik legnagyobb slágere mind a ruhadarabokat, mind a smink- és manikűrdivatot tekintve a visszafogott, mégis sikkes pasztellszínek: a bézs, a pezsgőszín és púder árnyalatok.

Keverd a mogyorószínt a vaníliával vagy a bézst a barnával, mindenképpen elegáns maradsz! E gyönyörű kreációk mellé ne viselj túl nagy vagy feltűnő ékszereket, maradj a visszafogott stílus birtokosa! Kerüld a hivalkodó darabokat és a mély kivágásokat, hiszen szerencsére idén ismét az egyszerű vonalvezetésű daraboknak hódolhatnak a divat szerelmesei, hiszen ismét divatba jönnek a magasderekú szoknyák, a kerekített kivágású blúzok és a hosszú nyakláncok!

Öltözz fagyiszínbe!

Aki esetleg értetlenül áll a felhívás előtt, fagyiszín alatt értjük a korall, a menta, a málna, a barack, a citrom, a magenta és egyéb bolondos színek árnyalatait. Félreértés ne essék, nem a tavalyi neonárnyalatok „utórengésére” kell gondolni, ezek a színek igen változatosak és elegánsak lehetnek – és természetesen a már korábban említett pasztellszínekkel is kitűnően harmóniába hozhatóak némi ügyes női praktikának köszönhetően!

Itt is a kevesebb, több elmélet dívik, melynek értelmében hagyjuk a színeket érvényesülni és ne aggassuk tele magunkat kiegészítőkkel! Viseljünk egyszerű karórát, gyűrűt vagy karkötőt hozzájuk! Aki netán élete nagy napjára készül, annak javasoljuk, hogy ezen színek bármelyikéből csodálatos menyecske- illetve koszorúslányruha készülhet!

Légy újra kislány: hordj masnit!

Szerencsére a legnagyobb divatdiktátorok rájöttek, hogy a nők hiába nőnek fel, mindig visszavágynak gyerekkorukba és visszasírják a „masnis” éveket, így egyre több újabb szabású ruhán feltűnnek ezek a gyerekkorunkból itt maradt, kellemes emlékek.

Legyen szó hajgumiról, blúzról, ruháról vagy övről: a masni könnyedén visszacsempészhető mindennapjainkba! Szeretnél ehhez hűen egy kicsit visszalépni a gyerekkorba? Készíts lágy fonatokat a hajadba és máris újra kislánynak érezheted magad!

Dögös akarsz lenni? Válaszd a csipkét!

Tévednek, akik úgy hiszik, a csipke csupán a fehérneműkön mutat jól, ugyanis ez a kellemes, lágy anyag amellett, hogy kényelmes és nem túl meleg viselet, még nagyon dögös is tud lenni!

Ne legyen kérdés, miben jelensz meg a következő randin, a csipke biztosan felkavarja majd a partnered fantáziáját! Legyen fekete, fehér, vörös vagy bármi, a csipke mindig és mindenkin fenségesen mutat!

Természetesen itt is aranyszabály a visszafogottság, hiszen senki nem szeretne többet mutatni magából, mint amennyi helyénvaló lenne. Válaszd az egyszerű darabokat és ne feledd, a csipke nemcsak fehérneműként, ruhaként vagy cipődíszítő elemként, hanem manikűrön való megjelenése során is megállja a helyét!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek